pro_jones house comp_ozeaneum stralsund :/archive
pro_raward house comp_H0223 faller -
pro_donut house comp_picknickers pro_burbach house
pro_ottilinger comp_tb berlin -
pro_taunusblick comp_branding dubai -
pro_lumen studios comp_australia house -
pro_leiminger comp_container home -
pro_robodome comp_bauhaus museum d -
- comp_museum des 20. jhd int_apartment cooper
- - -
- - -
int_fns apartments inst_trivet fields -
int_restaurant visavis inst_hoeren -
int_schirncafe inst_cloud -
- inst_light bridges -
- - inst_stadtlandfluss
cs_fsv stadion xs_collection inst_kaufhaut
schirn_zones of circle
pro 2005/05 - 2008/02 extension and restauration of a house from the 50th, in the golden ground
material exposed concrete, oak, coated steel, linoleum, zink
client katja & brian jones
engineers bollinger-grohmann, ffm
03 11
The ground plan of Schirnmuseum is based on circle segments, of which Schirncafe is one quarter. This theme is continued in the restaurant section with its enclosed kitchen and meandering bar layout.